Почитател на певицата Мара Отварачката проплака: Мъжът й преби и мен!

Любенов е публикувал в профила си в социална мрежа неговата версия на случилото се

https://goreshto.net/shoubiznes/pochitatel-na-pevicata-mara-otvarachkata-proplaka-mazhat-y-prebi-i-men/53982 Goreshto.net
Почитател на певицата Мара Отварачката проплака: Мъжът й преби и мен!

Любенов е публикувал в профила си в социална мрежа неговата версия на случилото се

Веселин Любенов, който е известен в обществото като ловец на автографи от известни личности се оплака, че е бил подложен на физическо насилие. Ловецът на автографи от години насам непрестанно преследва родните знаменитости, за да им вземе фотограф и да се снима с тях за колекцията си. Младежът с нестандартното си хоби има стотици „попадения“ с известни личности от шоубизнеса, политика и други.

По неговите думи мъжът на известната попфолк певица Мария Мирослав Стоянов го е бил с юмруци. Миро Дзвера, както е познат той е известен с това, че се препитава като лихвар.

Любенов твърди, че физическото спречкване е започнало без да му е направил нищо и го определи като мутряга. Случката се е разиграла в хотел в Лозенец, където разминавайки се с Мария, „ловецът на автографи“ я е поздравил с „добър ден“. Той допълва, че и преди това с нея са имали спречкване с нея, но въпреки това от любезност я е поздравил. Любенов я определи като гаднярка, тъй като тя не само не го е поздравила, а е накарала мъжа си да го респектира физически. Той е уверен, че нито е искал снимка, нито автограф от нея при разминаването им. След малко Миро Дзвера му се нахвърля с юмруци и по думите на пострадалия го е удрял в слабините му и го е заплашвал.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.