Подлуди клюкарите: Актьорът Васил Банов люби над 20 години по-младо гадже в Гърция! (СНИМКИ)

Васил Банов отпразнува там и рождения си ден!

https://goreshto.net/shoubiznes/podludi-klyukarite-aktyorat-vasil-banov-lyubi-nad-20-godini-po-mlado-gadzhe-v-garciya-snimki/139717 Goreshto.net
Подлуди клюкарите: Актьорът Васил Банов люби над 20 години по-младо гадже в Гърция! (СНИМКИ)

Васил Банов отпразнува там и рождения си ден!

Актьорът Васил Банов много пъти е давал поводи за сплетни и клюки на дребните душици, а причината е личният му живот. Бащата на бившия ни културен министър Боил Банов не крие, че има цели три брака зад гърба си, които до един са завършили с развод.

Сещате се какви чудни легенди тръгват от тези факти, а това, че Банов към днешна дата е в четвърти брак, е направо черешката на всяка торта. Нещо повече - съпругата му Радостина е с цели 22 години по-млада от него, което накара мнозина да се опулят преди време.

Но ето, че двамата са заедно вече години и по всичко личи, че именно Радостина е голямата му любов, която го държи жизнен, свеж, здрав и с охота за всички приключения в живота.

Двамата сега са в Гърция на почивка, която съвпадна и с рождения ден на Васил Банов. Той навърши 78 години в компанията на жена си и на няколко най-близки хора. Призна, че не е правил шумен купон, защото не си пада по такива, но е почерпил с няколко чашки вино за здраве и дълголетие. Пожелаваме му ги и ние!

А злите езици едва ли ще пропуснат да одумат младата му невеста, както и поради какви точно "причини" се е хванала с него. Но нека си говорят...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.