Погнаха гаджето на Сашо Кадиев за облекло в мрежата! (ето как се оправда Ивелина Чоева - СНИМКИ)

Потребители захапаха гаджето на Сашо Кадиев!

https://goreshto.net/shoubiznes/pognaha-gadzheto-na-sasho-kadiev-za-obleklo-v-mrezhata-eto-kak-se-opravda-ivelina-choeva-snimki/117300 Goreshto.net
Погнаха гаджето на Сашо Кадиев за облекло в мрежата! (ето как се оправда Ивелина Чоева - СНИМКИ)

Потребители захапаха гаджето на Сашо Кадиев!

Любимата на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева се появи в странно за потребителите облекло и моментално бе "захапана" за стила си. Потребители я погнаха, защото се знае, че тя е професионален модел и като такъв би следвало да се води успешно по модните тенденции.

Ивелина обаче се барна в пола като черга и дори я сравниха с култовата песен на Петър Чернев - "шарени черги тъче"... А други попитаха дали пък това не е изровено нейде от гардероба на баба й, защото сега се връща на мода.

Противно на очакванията, че може да я ядосат, Чоева показа, че е широко скроена и отвърна на бъзиците с усмивка и обяснение. Тя заяви, че вярва в силата на цветовете и затова е сложила точно тези върху себе си, при това в точната комбинация.

"Цветът на нашата земя е олицетворен в черния цвят на чергите, за които говорите. Червеният цвят пък ни пази от зли очи и уроки, защото символизира кръвта. А колкото до жълтият, той е цвят на слънцето и ни дава радост и веселби", написа Ивелина.

С това успя деликатно да затвори устите на заядливците и показа, че с лекота би се оправила и със Сашко, ако вземе, че я ядоса. Може би точно това нейно спокойствие и широта на мисленето са се сторили толкова очарователни на Кадиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.