Показа пръстен, фука се с цена, но годеник - йок! Тафкова, с парите на тате ли си го купи?!

Венцислава Тафкова уж е сгодена, но годеникът сублимира!

https://goreshto.net/shoubiznes/pokaza-prasten-fuka-se-s-cena-no-godenik-yok-tafkova-s-parite-na-tate-li-si-go-kupi/115788 Goreshto.net
Показа пръстен, фука се с цена, но годеник - йок! Тафкова, с парите на тате ли си го купи?!

Венцислава Тафкова уж е сгодена, но годеникът сублимира!

Не са много случаите, когато ставаме свидетели на нещо подобно - годеж има, годеница има, но годеник - йок. Обикновено, когато някоя публична личност се похвали на всеослушание, че е сгодена, тя показва първо лицето, за което е сгодена, а после и пръстена. При Венцислава Тафкова обаче не е така. Тук пръстен има, вече и цена има, но годеник няма.

Преди дни миската се изфука в нета, че е сгодена като навири ръчичка с някакво пръстенче върху нея. Кадърът обаче е така умело заснет, че не е твърде ясно диамант ли е това върху пръстена, камо ли да се види марка (за каквато претендират сайтчета, на които Венцито плаща за реклама).

Още нещо - говори се, че годеникът й е едва ли не световен шампион по ММА, но никой не го е виждал, нито знае името му. Самата Тафкова оставя на клюкарите да говорят за годежа и голямата й любов, но нито веднъж лично не е потвърдила щастливата вест. Не я е и отрекла обаче - нали всички трябва да говорят за нея, пиарът си е пиар...

"Тази за две минути слава и в кочина ще влезе да се търкаля, ужасна е. Като нищо богатият й татко й е дал пари да си купи пръстенче, а сега го минава за предложение за брак, че и му турила цена от 5 бона нагоре. Смешно, та жалко. Ей, Венци, поне хвани някой да го изиграе "годеник" за няколко снимки, бе", погнаха я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.