Полина на Джизъса разкри отношенията си със Златка Райкова! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/polina-na-dzhizasa-razkri-otnosheniyata-si-sas-zlatka-raykova-oshte-podrobnosti/47475 Goreshto.net
Полина на Джизъса разкри отношенията си със Златка Райкова! (още подробности)

Полина Спасова проговори и за корекциите си!

Новата или поредната (както ви е удобно) съпруга на Благой Георгиев също се взе за “звезда” и реши да отговаря на въпроси на последователи в нета. Полина Спасова първо обясни на всички, че видиш ли, била софиянка, а във Велинград бил само бизнесът – хотелът на семейството й. Явно девойката се страхува да не я изкарат селянка, та побърза да разясни нещата.

Другото, което Полина призна е, че с бившата на мъжа си нямат нищо общо и не поддържат никакви отношения. “Нямам взимане-даване със Златка Райкова и не виждам защо трябва да имам. Но мисля, че тя е красива жена, плюс това е и дарила Благой със син, което е много важно”, заяви булката му. Тя пък лично искала да му роди още три деца, че да направи футболния отбор почти пълен.

Колкото до операциите по себе си, Полина отрече да си е пипала носа, но потвърди, че има хиалурон в джуките, както и силикон, поставен в пазвата. И двете интервенции били правени в София, а не в чужбина и тя била много доволна от всичко.

“Не мисля, че в наши дни има нещо лошо да коригираш себе си и това, което не ти харесва в теб. Още повече, че има толкова безопасни и добри методи”, заключи невестата на Благой.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.