Половин година след раздялата: Мадалина на Гришо проговори публично за края на любовта им! (взриви с разкритие)

Мадалина Ганеа проговори за Григор Димитров!

https://goreshto.net/shoubiznes/polovin-godina-sled-razdyalata-madalina-na-grisho-progovori-publichno-za-kraya-na-lyubovta-im-vzrivi-s-razkritie/133209 Goreshto.net
Половин година след раздялата: Мадалина на Гришо проговори публично за края на любовта им! (взриви с разкритие)

Мадалина Ганеа проговори за Григор Димитров!

Мина повече от половин година, откакто Мадалина Ганеа и Григор Димитров се разделиха. Връзката им започна мигновено, неочаквано за всички, премина страстно и бурно, за да завърши също толкова помитащо... В началото дори се говореше, че двамата са се намразили, но в основата на всичко не е била изневяра, а пари. Мадалина искала да цоца пари от хасковлията, той не й дал и отишъл конят в рЯката...

Е, днес манекенката от Румъния най-после реши, че е дошъл моментът да говори и за първи път разказа истината за раздялата си с Григор. Ганеа обясни, че причината за разрива им не е трети човек, камо ли пари, а просто баналното разстояние и ангажименти, които им пречили да бъдат заедно.

"Явно не сме били един за друг. Има двойки, чиято любов и близост устоява на всякакви разстояния и времеви периоди, но други не издържат и се отчуждават. Ние с Григор се оказахме от вторите, но съм щастлива и благодарна за всеки миг, който сме имали, защото беше прекрасно", каза Мадалина.

А после гръмна страшна бомба като призна, че любовта й с Григор започнала още в периода, когато той е бил сериозно обвързан с Лолита Османова. Де факто двамата са се въргаляли зад гърба й, което накара мнозина в мрежата да протестират.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.