Полудя ли?!? Вижте какво прави Роксана с 6-годишния си син!

Малкият Сашко предизвика бум в мрежата, но Роксана го отнесе!

https://goreshto.net/shoubiznes/poludya-li-vizhte-kakvo-pravi-roksana-s-6-godishniya-si-sin/123839 Goreshto.net
Полудя ли?!? Вижте какво прави Роксана с 6-годишния си син!

Малкият Сашко предизвика бум в мрежата, но Роксана го отнесе!

Роксана разбуни духовете в мрежата, а нападките срещу нея са наистина много, защото касаят една доста щекотлива тема - възпитанието и отглеждането на децата. Както знаем, тя има голям син, който вече е пълнолетен, както и малък - Сашко.

Именно Сашко е човечето, което провокира споровете и недоволството на доста потребители, защото родителката му се похвали, че видиш ли, 6-годишният й наследник, щял да става инфлуенсър.

Да, правилно четете - момчето е едва на 6 и от 6-годишен ще се прави на маймуна (пардон - на инфлуенсър)... Хората масово скочиха срещу Роксана и директно я попитаха откачила ли е, че прави това с детето си.

Мнозина напомниха случая с Деси Добрева, която открито признаваше, че у дома си няма не само компютър, но няма и телевизор, за да не може дъщеря й да се влияе от тези простотии и да има нормално детство. Това препоръчаха потребителите и на Роксана - да праща детето да играе на въздух и с реални приятели, вместо да му прави акаунти.

"Не осъзнаваш ли, че му промиваш мозъка и му вредиш?! Ще го превръщаш в поредното онлайн зомби ли, какво ли?!", насметоха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.