Полудя: Зара от Биг Брадър едва дочака да роди, за да... (вижте какви ги върши - СНИМКИ)

Зара от Биг Брадър е тотален маниак!

https://goreshto.net/shoubiznes/poludya-zara-ot-big-bradar-edva-dochaka-da-rodi-za-da-vizhte-kakvi-gi-varshi-snimki/123540 Goreshto.net
Полудя: Зара от Биг Брадър едва дочака да роди, за да... (вижте какви ги върши - СНИМКИ)

Зара от Биг Брадър е тотален маниак!

Зара от Биг Брадър роди първото си дете - момче, съвсем наскоро. Хората още не са се изредили да й честитят мъника, а тя вече успя да ги сащиса с това, което направи.

Отдавна се говори, че Зара е развила крайна мания, но сега вече е потвърдено официално. Как иначе да наречем това, което направи - едва дочака да роди, за да хукне... към фитнес залата. При това тя не прави просто някакви леки лигави упражненийца, а набляга на силовите, от които разви и завидни мускули.

Спортът е хубаво нещо и определено си струва да го практикуваш, но мнозина в мрежата я обвиниха, че е избързала прекалено. "Сега трябва да е плътно до бебето, да отделя цялата си енергия и внимание там, а не да мисли за фигурата си и за това как изглежда. Когато имаш бебе, на първо място е то, а ти оставаш на заден план", пишат дами в мрежата.

Други пък защитават Зара и обвиняват "хейтърите" й, че само завиждат на фигурата й и вместо да си "мръднат трътката", раздават непотърсени съвети в нета.

Колкото до Зара, тя едва ли има време да чете и едните, и другите писания по свой адрес, а просто си живее живота, както й е кеф - винаги го е правила така.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.