Помните ли Александрина Макенджиева от Х Фактор: Вижте чудовищния й гняв! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-aleksandrina-makendzhieva-ot-h-faktor-vizhte-chudovishtniya-y-gnyav-oshte-podrobnosti/50985 Goreshto.net
Помните ли Александрина Макенджиева от Х Фактор: Вижте чудовищния й гняв! (още подробности)

Александрина Макенджиева беше в отбора на Маги Халваджиян в Х Фактор!

Помните ли чаровницата със зверски гласови данни Александрина Макенджиева. Преди няколко години тя беше част от отбора на Маги Халваджиян в Х Фактор. Алекс продължава да се занимава с музика, но именно по празниците се случи нещо, което я вбеси. Ето какво сподели разгневената певица:

"Та значи... Да си кажа аС болката... Понеже музикантите сме хора с много чувствителна природа и психика. Не търпим, не понасяме несправедливостите в този живот, поне аз. Затова ще си го рекна, а вие каквото щете си мислете...

Много, ама много ненавиждам тази човешка алчност, ненаситност и неблагодарност, бе... Как може ти да си правиш кефа, пофтата, банкета, рождения ден в тежък ресторант... Да искаш постоянно неща, които не сме длъжни да ти ги изпълняваме? Ами карай си само с това, за което си платил... Защо трябва някой да ти целува задницата, при положение, че не е длъжен да го прави... И когато ние, музикантите, изпълним тези прищевки, това се смята за нещо незначимо и твърде малко? Ние работим за всички вас, клиенти, хора... Имаме си програма, с която ви забавляваме, веселим и т.н. Когато се иска нещо извън тази програма. Нещо, което е свързано с допълнителни усилия и ползване на наши инструменти, би трябвало да се заплати, или поне да се уважи по някакъв начин... Защо си мислите, че музиканта е сложен там да забавлява само вас? Музикантът свири и пее за всички, никой не е специален, до момента, когато не направиш така, че да станеш специален... Не ме разбирайте погрешно... Нито ми е за парите ви, нито за почерпката ви, а за значимостта ни като хора. Които се стараят да ви е добре, да сте развеселени, щастливи и доволни. Може ли цяла вечер ти да искаш нещо от нас, ние да го изпълняваме най-учтиво, и накрая едно "Благодаря" да не кажеш, камо ли да почерпиш парче торта?... Но знам, това е до човека. Не казвам, че всички са такива. Обаче ме тормози и вбесява тази несъобразителност и неглижиране на тези така малки, но важни неща.... Вечното неудовлетворение, вечното искане, вечното очакване да ти целуват задницата... Ми няма да я целувам, нищо че сте ми клиенти. Ще правя това, за което ми се заплаща. И само аз ще реша дали да ви направя кефа или не!!!", изригна с право Александрина Макенджиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.