Помните ли Елена от "Ергенът" 2: Сергова изрева бясна на... (ВИЖ ТУК)

Елена Сергова беше луда по Евгени Генчев, но той я остави на финала!

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-elena-ot-ergenat-2-sergova-izreva-byasna-na-vizh-tuk/132055 Goreshto.net
Помните ли Елена от "Ергенът" 2: Сергова изрева бясна на... (ВИЖ ТУК)

Елена Сергова беше луда по Евгени Генчев, но той я остави на финала!

Помните ли Елена Сергова от "Ергенът" 2, която беше луднала по пианиста Евгени Генчев?! Да, както знаем, той я остави до самия финал, но после й би шута и разби сърцето й, избирайки да остане с кучкарката Валерия Георгиева. С която май е и до днес, но това е друга тема...

Към днешна дата Елена отдавна вече е влюбена и има сериозна връзка с друг мъж, когото срещнала именно благодарение на "Ергенът". Въпросният я зърнал в предаването и направил "пътека", докато успее да стигне до нея и да се запознаят.

От месеци двамата живеят в Брюксел и точно от това Елена изрева днес. От измама, както тя я нарече и за която предупреди всички да внимават. Сергова си запазила час за фризьор, за да й боядисат корените на косата. Направила го онлайн и смятала, че като при нас, там също влиза в цената след боята да я измият и изсушат.

Уви, не. Оказало се, че цената, която тя е видяла онлайн, е само за боядисването, а за измиването на боята и изсушаването се плащало допълнително.

"Обирджии! Да знаете какво е тук и да цените и уважавате родните фризьори в България, които са слънца", разпени се Елена Сергова и донякъде с право, разбира се.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.