Помните ли любовника на Габриела от "Ергенът" 3 - Оливие Вердон?! Е, съпругата му го натири! (СНИМКИ)

Габриела Иванова и Оливие Вердон мачкали чаршафите няколко месеца!

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-lyubovnika-na-gabriela-ot-ergenat-3-olivie-verdon-e-saprugata-mu-go-natiri-snimki/134545 Goreshto.net
Помните ли любовника на Габриела от "Ергенът" 3 - Оливие Вердон?! Е, съпругата му го натири! (СНИМКИ)

Габриела Иванова и Оливие Вердон мачкали чаршафите няколко месеца!

Помните ли скандалът с двете сестри Габриела и Памела Иванови от "Ергенът" 3, които лъгаха Алек Младенов не само за роднинската си връзка, но и за това, че всъщност Габито си има любовник и е влязла във формата единствено, заради сестра си...

Е, всички видяхме как Виктория Асенова или Цър Пър изобличи Габриела и разкри пред цялата страна, че тя си ляга със защитника на "Лудогорец" Оливие Вердон. Няма лошо, разбира се, ако той не беше женен и с две малки деца.

След скандала Габриела Иванова си призна всичко и след няколко опита за усукване на фактите, лъсна истината, че е пускала на Оливие, който й финансирал салона за красота.

По-късно футболистът официално натири любовницата си, решен да дири прошка от жена си и да не изгуби семейството си. Но това все пак се случи. Оказа се, че съпругата му го е зарязала заради тази изневяра и в момента си гледа децата сама.

Доказателство е и фактът, че Оливие излезе в отпуска от отбора и замина за Дубай. Но не в компанията на съпругата си, нито на бившата си любовница, нито дори на децата, а на майка си. Двамата с нея разпускат из слънчевото Емирство, но Вердон се чудел как да си върне половинката. Според близки до жена му обаче, едва ли ще му се получи.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.