Помните ли миската Вероника Стефанова?! А знаете ли защо се превърна в... извънземно?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Вероника Стефанова този път прекали, направи се на зелено човече!

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-miskata-veronika-stefanova-a-znaete-li-zashto-se-prevarna-v-izvanzemno-shokirashti-snimki/112455 Goreshto.net
Помните ли миската Вероника Стефанова?! А знаете ли защо се превърна в... извънземно?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Вероника Стефанова този път прекали, направи се на зелено човече!

Помните ли миската Вероника Стефанова?! Да, блондинката, която участваше и в "Черешката на тортата" и която не блестеше с кой знае какъв интелект, но пък бе скромна и с добро сърце. Вероника се поизгуби от вниманието на медиите след като роди две деца. Тя има две момиченца, по-голямото от които тренира за "златно момиче" по художествена гимнастика.

Странното е, че и до днес - толкова години след ражданията, Вероника не показва бащата на децата си, с когото всъщност живее. Двамата не са разделени и тя постоянно се хвали колко е щастлива с него, но снимки - йок! Запънала се е Стефанова и не, та не - сакън да не й го вземе някоя...

Не за мъжа й е темата днес обаче, а за пустата му суета, която в случая май й "изяде главата". Вероника така се престарава в обработката на снимките, които пуска в мрежите, че се направи на извънземно. Буквално.

Виждали ли сте жена с такава форма на лицето - едва ли не триъгълник, върху който мигат странно големи очи. Е, виждали сме всички подобни образи, само че не на жени, а на зелените човечета по филмите. Вероника се е докарала баш на тях.

"Физиономията й на НЛО, а тялото рагу и дзъби, както се вика. Тая мома изтреще, та целия леген изплиска", коментират зевзеци в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.