Помните ли най-скъпата абитуриентка Габриела Якуб: Днес тя бърка закуски! (виж тук)

Габриела Якуб се прочу навремето като ученичката с най-скъпия бал!

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-nay-skapata-abiturientka-gabriela-yakub-dnes-tya-barka-zakuski-vizh-tuk/53828 Goreshto.net
Помните ли най-скъпата абитуриентка Габриела Якуб: Днес тя бърка закуски! (виж тук)

Габриела Якуб се прочу навремето като ученичката с най-скъпия бал!

Преди години тя се прочу у нас като ученичката с най-скъпия абитуриентски бал, за който родителите й пръснаха цяло състояние. То не бяха няколко рокли, поръчани от Дубай, то не бяха лъскави ресторанти, тежки менюта и много кеш... Телевизии се надпреварваха да я канят, а зрителите се дивяха от снобските глупости, излизащи от устата на 18-годишната Габриела Якуб.

Е, доста време мина и доста вода изтече оттогава и ето я днес - Габи се занимава с нещо, което не знаем колко е доходно само по себе си, но на нея й правело кеф. А именно - здравословни закуски, които оформя красиво в чашки.

"Още от училище си носех закуската в мен, а всички ме гледаха с интерес. Исках да си пазя фигурата и не ядях друго в междучасието, освен чията, която лично си бърках с овесено мляко, защото то е най-полезно и диетично. После решех, че искам да правя такива вкусотии и за другите хора", казва Габриела, която забърква закуските заедно с родителката си.

Чашките със здраве и красота, както ги е нарекла Якуб, съдържат чия, овесени ядки, спирулина, киноа, плодове, лимец и само напълно естествени подсладители, без никаква захар и вредни добавки.

"Аз съм адски стриктна към това, което слагам в устата си и избягвам категорично, както захарта, така и мазните храни, а също и тези с тесто и бяло брашно", обяснява Габриела.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.