Помните ли Сани, която изпя "Ах, банана": Баща ми беше потресен, аз мислех, че пея за плодове!

Сани призна, че е събирала пари с кашони по онова време!

https://goreshto.net/shoubiznes/pomnite-li-sani-koyato-izpya-ah-banana-bashta-mi-beshe-potresen-az-misleh-che-peya-za-plodove/123354 Goreshto.net
Помните ли Сани, която изпя "Ах, банана": Баща ми беше потресен, аз мислех, че пея за плодове!

Сани призна, че е събирала пари с кашони по онова време!

Помните ли певицата Сани, или по-скоро трябва да кажем - изпълнителката на култовото парче "Ах, банана", което се въртеше като лудо в зората на чалгата у нас, така наречените мутренски времена...

Сани днес гостува в "Преди обед" и разказа неща, за които не сме подозирали. Като например това, че е започнала да пее съвсем случайно, а първият й хит "Ах, банана", я изстрелял директно в "космоса". Тя обаче така и не разбрала защо хората обиждат песента й и я наричат пошла през онези години.

"Бях на 20 тогава. Вярно е, че не съм била толкова малка, но бях наивна. И, ако щете вярвайте, но през цялото време в началото си мислех, че пея за плодове и зеленчуци. Никакъв друг подтекст не съм улавяла в тази песен, беше ми просто лека и весела", смее се Сани.

Признава обаче, че баща й, който бил с нея на записа, после се плеснал по челото и няколко пъти я питал: "Ама, ти как можа да изпееш такова нещо?!?"...

С този си хит Сани се прочува дотам, че още има фенове, които си държат снимките й по стените. А парите, които й хвърляли мутрите, ги събирала в кашони.

"Пръскаха ги по пода и помня, че сервитьорите ги метяха с метли, събираха ги и ми ги даваха. Луда работа, луди времена", спомня си Сани.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.