Попиля ги: Филип Аврамов - Фицата се изгаври жестоко с момите в "Ергенът"!

Фицата показа отношението си към участничките!

https://goreshto.net/shoubiznes/popilya-gi-filip-avramov-ficata-se-izgavri-zhestoko-s-momite-v-ergenat/128771 Goreshto.net
Попиля ги: Филип Аврамов - Фицата се изгаври жестоко с момите в "Ергенът"!

Фицата показа отношението си към участничките!

Третият сезон на "Ергенът" се оказа върхът. Но върхът на пошлостта, кича, простотията и тъпотата. И предишните два сезона не бяха чудо невиждано, но този буквално кърти, главно с избора на моми.

От ден едно потребителите в мрежата искрено съжаляват ергена Алек Младенов, който може и да е влязъл във формата с цел реклама или кой знае какво, но е бил принуден да търпи два месеца един истински кокошарник.

Мнозина се изказаха за предаването, но този, който отново взриви мрежата с муцунките и хумора си, е зевзекът Филип Аврамов - Фицата. Актьорът няма равен като иска да "накове" някого - правил го е редовно и с политиците у нас. Този път обаче захапа момите в "Ергенът" и взриви нета.

Фицата цъфна в кратко клипче в Инстаграм, в което даде малък съвет на необвързаните мъже. "Пичове, ако си търсите жена или гадже, то сега е моментът. Сега може да си намерите нормална жена, защото останалите са затворени на едно друго място", смигна Аврамов, докато в ръката си държеше червена роза като тези, които Алек подарява всяка вечер на избраниците си.

Вярно е, че и Фицата не е пример за моногамен мъж с трите жени, които смени за нула време, две от които и заплоди. Но въпреки всичко нито една от любимите му не е такова "недоразумение" като тези на екрана.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.