Попиля ги! Христо Стоичков към родните футболисти: За чеп за зеле не ставате, лигльовци! (ВИЖ ТУК)

Христо Стоичков даде воля на гнева и разочарованието си!

https://goreshto.net/shoubiznes/popilya-gi-hristo-stoichkov-kam-rodnite-futbolisti-za-chep-za-zele-ne-stavate-liglyovci-vizh-tuk/137230 Goreshto.net
Попиля ги! Христо Стоичков към родните футболисти: За чеп за зеле не ставате, лигльовци! (ВИЖ ТУК)

Христо Стоичков даде воля на гнева и разочарованието си!

Днес, когато върви Европейското първенство по футбол, легендата Христо Стоичков не се сдържа и даде воля на гнева и на разочарованието си. Пред чужда медия той говори за проблемите на балканските отбори и разбира се, наблегна най-много на българските играчи.

"Болно ми е да го кажа, мъка ми е, но за нищо не ставате. Така съм им говорил и пак ще го правя, докато не се стегнат, или докато не напуснат игрището, за да дойдат качествени футболисти. Не може да не тренираш, да не работиш, да те мързи в червата, а да искаш да лапаш пари. Не става.

Сега българските играчи се вълнуват основно от пачките, от татусите, от това в кой клуб да се изфукат по нощите и колко мацки да забият. Ами играта?! Какво правим с нея и защо изобщо сте в тези отбори като за чеп за зеле не ставате, бе?!", възмущава се Камата.

Той спомена като добър играч само Кирил Десподов, но допълни, че той играе в Гърция. "Нямаме момче, което да е поискано от голям западен отбор - от такива като Барса, като Манчестър, като Челси, като Милан и други, и други... Но проблемът не е само в играчите, а и в това, че няма кой да ги поеме и да развива таланта им. Защото да, диаманти винаги ще се откриват, но си искат шлифоването", обясни легендата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.