Попиляха я: Галена се прави на Лили Иванова, свалиха я бързо на земята!

Галена се прави на голямата Лили Иванова!

https://goreshto.net/shoubiznes/popilyaha-ya-galena-se-pravi-na-lili-ivanova-svaliha-ya-barzo-na-zemyata/53558 Goreshto.net
Попиляха я: Галена се прави на Лили Иванова, свалиха я бързо на земята!

Галена се прави на голямата Лили Иванова!

Галена, че си е повярвала отдавна, повярвала си е. Но досега поне смятахме, че има самочувствие само в сферата на чалгията, където й признаваме - голЕма е! Да, ама смядовката не се задоволява с това, ами тръгна да се прави на велика и в други стилове. А върхът на върховете е приумицата й да се прави на Лили Иванова.

Не, Галенка не е започнала да пее "Осъдени души" или "Панаири", няма да й се получи одобено и тя го знае. Захванала е обаче да припява по участията си рокаджийския хит на "Ахат" - "Черната овца", който отдавна е и в репертоара на Лили Иванова.

Е, сещате се как го пеят Ахат, как го пее Лили Иванова и как може да го изпее Галенка - разликата, разбира се, е космическа, но напъните й подразниха едни и разсмяха други. Галена заяви, че имала официалното разрешение на Дениз Ризов да пее парчето, но естествено, това позволение е дадено устно, защото дори аранжиментът на "Овцата" при Галена бие леко на чалга.

Лили Иванова има пълните права върху изпълнението на песента, тъй като знаем, че тя е точна и акуратна, и винаги държи да си урежда нещата законово. Със сигурност Лили не е чувала изпълнението на Галена и сме сигурни, че не иска да го прави.

"Къде се напъна и ти, мъри?! Утре и ария ли ще се напънеш да изкараш?! Стой си в чалгата, това го умееш", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.