Попиляхте Валерия Георгиева: Разкарай се с тоя телешки поглед! (потребители скочиха в нета)

Валерия Георгиева се снима в клипа на Илиян Тупалката!

https://goreshto.net/shoubiznes/popilyahte-valeriya-georgieva-razkaray-se-s-toya-teleshki-pogled-potrebiteli-skochiha-v-neta/114458 Goreshto.net
Попиляхте Валерия Георгиева: Разкарай се с тоя телешки поглед! (потребители скочиха в нета)

Валерия Георгиева се снима в клипа на Илиян Тупалката!

Годеницата на Евгени Генчев - Валерия Георгиева шокира всички като "пристана" на чалгата, която уж не понасяше. Кучкарката се снима в новия клип на Илиян Тупалката, който е озаглавен "Черна рокля" и който си е откровено маане, с типичните му извивки и прочие.

Във видеото са сама двамата, а Валерия е облечена и в бяло, и в черната рокля от заглавието, докато Тупалката само се е "белнал". То хубаво, ама потребителите и феновете на певеца масово не одобриха появата на Вал в клипа.

Коментарите към нея са стотици и доста от тях са откровено обидни. Разбира се, цинизмите няма да предаваме, а ще споменем само по-меките от тях, въпреки че и те са доста "твърди".

"Където и да те гледаме, в каквато и среда да си, във всякаква ситуация, гледаш като теле, бе момиче. Що не се разкараш с тоя твой телешки поглед, че ни омръзна. Ако не вярваш, виж се в огледало - все си една и съща. Няма никаква мимика, никаква енергия в теб", коментират и я "хранят" в нета.

Други говорят, че е кльощава и плоска като дъска и нямало какво да й гледат. Разбира се, намериха се и защитници на Валерия, които я поощриха и заявиха, че на тях пък им омръзнало от едни и същи противни силиконови мутри в ефира.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.