Поредното преиграване: Андреа Банда Банда се съдра от рев в колата си!

Андреа Банда Банда реве, но се и снима!

https://goreshto.net/shoubiznes/porednoto-preigravane-andrea-banda-banda-se-sadra-ot-rev-v-kolata-si/132196 Goreshto.net
Поредното преиграване: Андреа Банда Банда се съдра от рев в колата си!

Андреа Банда Банда реве, но се и снима!

Андреа Банда Банда отдавна е символ на преиграването и правенето на маймуна, в името на няколко лайка и фенчета в мрежите. Докато беше панелистка на Гала, тя се държеше що-годе по-адекватно, но когато хората вече я поопознаха, се започна с цирковете.

Банда Банда постоянно е в нета и бълва или снимки, или коментари, или откровени глупости, само и само да не я забравят последователите й. Аман от тези псевдо инфлуенсъри, пищят вече адекватните хора, но за жалост има и от другите, които ги следват и ги поощряват.

Е, Андреа Бандова, както й е пълното име, вече удари дъното като от нямане какво да покаже, се показа как реве в колата си. Да, тя се засне как плаче сама в автомобила и обясни, че й се ревяло и нямало нищо лошо да си пореве сама, а после да се върне към обичайните си задължения.

Само дето Андрейка не си рева сама, а пред очите на хиляди хора в интернет, което е толкова смешно, колкото и фалшиво. Мнозина бяха тези, които я попитаха не чувства ли, че е превъртяла играта и тотално е преминала границите на адекватността, но Банда не ги отразява.

"Писна ни от нескопосно актьорско майсторство и простотии, заради криворазбрания ви смисъл на пиар. Заради такива като теб хората ще намразят социалните мрежи и вътре ще останете само дебилите", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.