Потребители към Алекс Богданска: Станала си кожа и кости, анорексия ли те гони?! (моделът призна, че гладува)

Алекс Богданска не крие, че редовно се подлага на глад!

https://goreshto.net/shoubiznes/potrebiteli-kam-aleks-bogdanska-stanala-si-kozha-i-kosti-anoreksiya-li-te-goni-modelat-prizna-che-gladuva/123989 Goreshto.net
Потребители към Алекс Богданска: Станала си кожа и кости, анорексия ли те гони?! (моделът призна, че гладува)

Алекс Богданска не крие, че редовно се подлага на глад!

Да, всички сме наясно, че тя работи като манекен и трябва да изглежда добре, но нейното вече минава всички граници и отива към анорексия. Става дума за Алекс Богданска, която не крие, че има мания да е слаба и редовно се подлага на глад.

Задължително го правела всеки път по пълнолуние, когато не просто внимава какво яде, а нищо не яде. 24 часа тя карала само на вода, за да се пречисти и да свали по-лесно излишните килца. Които, очевидно, само нейният мозък вижда.

Потребители в нета от доста време я нападат с коментари, че вече не е слаба, а направо кльощава и я съветват да се храни. "Алекс, ти си висока, при това доста висока и не може да искаш да тежиш, колкото един модел с ръст от 168 санта. Даваш лош пример на момиченцата, които те следват и се опитват да ти подражават. Знаеш ли колко от тях могат да се докарат до анорексия или до булимия, защото ти слушат глупостите за слабост", коментират в нета.

Богданска не гладувала само по пълнолуние, а почти постоянно се хранела с порции като за "пиле". А преди фотосесии пък минавала задължително през лимфодренажен масаж, за да изчисти задържаната вода и да й изпъкнат мускулите.

Лошо няма, но нека не го препоръчва като панацея.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.