Потребители към Нойзи: Спри да се подмазваш на Мария, а изкарай пари!

https://goreshto.net/shoubiznes/potrebiteli-kam-noyzi-spri-da-se-podmazvash-na-mariya-a-izkaray-pari/47121 Goreshto.net
Потребители към Нойзи: Спри да се подмазваш на Мария, а изкарай пари!

Направиха на нищо мъжа на Мария Игнатова!

Потребители с поредна атака към интелектуалеца Ивайло Цветков – Нойзи. Откакто се е оженил за Мария Игнатова, той не спира да бъде на прицел на хейтърите, но и си има причина за това. Знаем, че Нойзи се навря да живее в бащината къща на Игнатова, а не й осигури дом, както подобава на всеки стабилен и уважаващ себе си мъж.

Плюс това доходите на Мария са далеч по-високи от неговите, дори ако вземем предвид последните риалити формати, в които тя се изявяваше като водеща. Затова и мнозина са на мнение, че да – Нойзи е влюбен в Мичето, която си е чаровница, но определено и има сметка от тази любов.

“Стига си се подмазвал на жена ти, ами отивай да изкараш пари! Барем с тази книжка сега спечелиш някой лев, че и Мария да се види бял човек”, хранят го потребители в нета след интервюто, което Нойзи даде за книгата си “Диалози”.

В него той за пореден път разкри как Мария била сбъднатата му лична и най-голяма мечта, била чудо и най-красивата жена в целия свят. А той не знаел как така тя се е спряла на него… “Ами как да се е спряла?! Ей заради такива локуми, дето много те бива да разтягаш, но се моли да не прогледне скоро”, насосват зевзеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.