Потребители: Николета, как може да се фръцкаш по ц*ци пред свекър си?! И Боби Михайлов душа носи!

Николета Лозанова се появи в потресаващ вид на рождения си ден!

https://goreshto.net/shoubiznes/potrebiteli-nikoleta-kak-mozhe-da-se-frackash-po-cci-pred-svekar-si-i-bobi-mihaylov-dusha-nosi/122648 Goreshto.net
Потребители: Николета, как може да се фръцкаш по ц*ци пред свекър си?! И Боби Михайлов душа носи!

Николета Лозанова се появи в потресаващ вид на рождения си ден!

В потресаващ вид се появи на рождения си ден Николета Лозанова. Плеймейтката чукна 36 лазарника и се барна за тържеството буквално по комбинезон, от който бяха изскочили двойно по-напращелите й балкони.

Казваме "двойно напращели", защото те и без това са пълни със силикон, а от напредналата й бременност са станали доста по-пълни. И в този си вид, подходящ за розови мечти, сънища и филми, Лозанова се фръцкаше не само пред мъжа си Ники Михайлов, но и пред свекъра си Боби Михайлов.

Самата тя разкри, че тази година няма да прави луди купони, а ще посрещне кротко и в изцяло семейна среда празника си. За целта бе запазен изискан ресторант и една дълга маса, отрупана с десетки свещи, която събра нейното и семейството на Ники Михайлов.

Потребители обаче веднага се досетиха, че бившият вече шеф на БФС може и да е на годинки, но все още е мъж. И нищо, че Мария Петрова е до него на масата, няма как да не се изпоти всеки път, когато НиЛо мине или се отърка у него - случайно, разбира се.

"Николетке, Бобито и той душа носи, ма! Бива ли така?! Тя Мария търпи, ама някой ден ще те хване и ще те оскубе, еле ако мъжът й започне да те споменава насън", кодошат се потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.