Потребители погнаха Дебора от Стара Загора: Момиче, защо се правиш на евтина бръмчалка?!

Дебора от Стара Загора явно смята, че това е върхът на модата!

https://goreshto.net/shoubiznes/potrebiteli-pognaha-debora-ot-stara-zagora-momiche-zashto-se-pravish-na-evtina-bramchalka/128827 Goreshto.net
Потребители погнаха Дебора от Стара Загора: Момиче, защо се правиш на евтина бръмчалка?!

Дебора от Стара Загора явно смята, че това е върхът на модата!

Дебора от Стара Загора е още на 19 години, при това ги навърши преди броени дни, но това не я оправдава за начина й на мислене и поведение. Особено след ужаса, който преживя с изрода Георги Георгиев, който наряза тялото й и й причини цели 400 шева...

Знаем, че Дебора и Георги са били любовници и са се запознали в дискотеката, в която той е бил охрана. Макар да има жена и дете, Георги е вършеел с Дебора, а тя е била запленена от него, смятайки го за вървежен. Жалкото обаче, според хората в нета, е фактът, че вместо да се отдаде на учене и да се развива, Дебора Михайлова се юрна към чалгата след кошмара, който преживя.

Както вече видяхме, тя записа песен с Лидия, но това не е най-лошото, а опитите й да се показва все по-дръзка и съблазнителна в мрежата. Разбира се, тя също се вманиачи по фотошопа и разголените парцалки, с които очевидно иска да се харесва на мъжете.

"Как е възможно да се отървеш по чудо от убийство и да искаш да продължаваш да седиш в тази клоака?! Тази визия, това поведение, всичко, което Дебора прави сега, ще привличат още и още боклуци към нея. Свестен мъж няма да хареса тези неща", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.