Потребители скочиха на Наталия Кобилкина: В какво искаш да превърнеш сина си?!

https://goreshto.net/shoubiznes/potrebiteli-skochiha-na-nataliya-kobilkina-v-kakvo-iskash-da-prevarnesh-sina-si/47026 Goreshto.net
Потребители скочиха на Наталия Кобилкина: В какво искаш да превърнеш сина си?!

Наталия Кобилкина получи порция попръжни от фенове!

“В какво искаш да превърнеш сина си?! Горкото дете! Толкова е малко, а с твоите глупости ще му промиеш мозъка и после ще има да се чуди от кой пол е?! Ама аман от тези нови европейски ценности, бе!”, креснаха потребители в нета при вида на това, което показа Наталия Кобилкина.

Вместо да си гледа бизнеса със зарибяването на “кукувици”, на които да обяснява как да бъдат гейши, как да уловят принца, как да направят от мъжа си милионер и как да ударят джакпота, Кобилкина взе, че показа един свой ден при маникюристката. Където обаче бе завела и сина си Филип, за да му направят и на него маникюр.

Това вече ядоса мнозина в мрежата, които са категорични, че и без това мъже в тази държава не са останали, ами родителите зорлен правят малките си момченца нефелни. Според Наталия, Филип трябвало от малък да се научи как да си поддържа ръцете и ноктите, но според болшинството от последователите й това е поредната нелепица.

“За един мъж е важно да е чист и спретнат, а ноктите може да си ги отреже и сам. Като видя някой, който се е кютнал при маникюристка и ми иде да му купя обувки на токчета”, смеят се зевзеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.