ПОТРЕС! Азис изрева: Имам гъсто окосмяване в... (ВИЖ ТУК)

Азис реве от гъсто окосмяване!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-azis-izreva-imam-gasto-okosmyavane-v-vizh-tuk/143658 Goreshto.net
ПОТРЕС! Азис изрева: Имам гъсто окосмяване в... (ВИЖ ТУК)

Азис реве от гъсто окосмяване!

Откакто спря да бъде Азис и си стана пак Васил Боянов, Костинбродския славей се показва в натуралната си светлина и това му харесва. Харесва се и на феновете, защото го виждат такъв, какъвто е, а не някаква епилирана и гримирана карикатура...

Всички отдавна знаем, че смуглият чаровник е не само едър мъжкар по обем, но и доста добре окосмен. Азис спря да скубе космите по тялото си, което също се приема радушно от почитателите му, но наскоро изрева от нещо абсурдно.

Певецът пропищя от гъсто окосмение в ушите, от което не можел да се отърве с години и го било срам да се покаже пред хората. "Много косъм, много нещо имам вътре в ушите си и го мразя. Помня как се прикривах с дългата коса, но сега, когато отдавна вече ми е къса, имах чувството, че всеки срещнат, а и минувачите по улицата ще виждат в мен само едно - как ми излизат косми от ушите. Чак на гора бяха замязали", оплаквал се Азис.

Някои му се хилят на акъла и на измислените дертове, но той се похвали, че е взел мерки и се е подложил на процедура за премахване на омразните гъсталаци в ушите. Е, поздравления!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.