Потрес! Барбито Андреа: Обожавам красотата си и искам мъж, който да я оцени! (ВИЖ ТУК)

Андреа от Бургас имала затруднения с намирането на гадже!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-barbito-andrea-obozhavam-krasotata-si-i-iskam-mazh-koyto-da-ya-oceni-vizh-tuk/112270 Goreshto.net
Потрес! Барбито Андреа: Обожавам красотата си и искам мъж, който да я оцени! (ВИЖ ТУК)

Андреа от Бургас имала затруднения с намирането на гадже!

Кой не я знае, кой не я е виждал, а още по-малко пък да я забрави... Да, говорим за Андреа от Бургас, която нарича сама себе си Барби (явно само тя открива някаква прилика с известната кукла). До момента тя признава, че е пръснала над 1800 евро за хиалуроновите си джуки, които аха да се пръснат всеки момент.

Андреа си е наумила да има най-големите джуки в света и няма намерение да спре с вливките, въпреки че на последната й снимка устните й са синьо-лилави и откровено изплашиха потребителите в нета.

"Ти си откачена, бе! Няма ли кой да те заведе на психиатър, щото не си добре, момиче! Устните ти са посинели, бе. Ще гръмнеш като надут плондер, даваш ли си сметка какво си причиняваш сама?!", коментират под снимките й.

Тя обаче не се вълнува и дори обратното - твърди, че е красива и че обожава красотата си. "Всеки има свои разбирания за красиво, моите са такива. Който не ме харесва, да си гледа работата, не обръщам внимание на зложелатели. Да, още нямам гадже, но мъжът, който ще е до мен, трябва да ми се възхищава, а не да ме кори. Ако започне да ме критикува, ще го зарежа", казва Андреа Иванова.

А в мрежата я бъзикат, че скоро нямало да й се върже и такъв, който да я критикува, защото ако остане така, ще си живее с огледалото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.