Потрес: Бюстът на Алекс Богданска се изпари! Няма ги - плоска е като дъска! (СНИМКИ)

Алекс Богданска май се е подложила на трета операция?!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-byustat-na-aleks-bogdanska-se-izpari-nyama-gi-ploska-e-kato-daska-snimki/127996 Goreshto.net
Потрес: Бюстът на Алекс Богданска се изпари! Няма ги - плоска е като дъска! (СНИМКИ)

Алекс Богданска май се е подложила на трета операция?!

Последователи са в шок и се питат какво се е случило с бюста на Алекс Богданска?! Сега, когато бившата на Дани Петканов от седмица се развява по острови в Азия и се пуска само по бански, всички видяха, че балконите й липсват. Няма ги! Изобщо!

Всъщност какви ти балкони, то и яйца на очи трудно ще ги наречем. Богданска е плоска като дъска за сърф, а преди време самата тя се хвалеше, че си е сложила силиконови импланти, защото била като момченце.

Първо тя постави 300 кубика, а след раждането на сина си Габриел се подложи на втора интервенция, за да ги направи 600 кубика. Тези, които виждаме сега на тялото й обаче, нямат  300 кубика - очевидно е.

"От горещия въздух в Азия ще е, изпарили са се", бъзикат я в мрежата, но реално има само една възможност и тя е Александра да се е подложила на трета операция за премахване на силикона или драстичното му намаляване.

Странно защо го е направила, след като го постави именно заради работните си ангажименти на модния подиум, където не искали да е плоска като дъска. А и знаем, че Богданска се радва на богати любовници, които също са фенове на пищните и изкусителни бюстове като повечето мъже.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.