Потрес: Дебора се пусна г@ла посред зима, търси мъж да я издържа с детето! (СНИМКИ)

Дебора явно го е закъсала откъм финанси!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-debora-se-pusna-g-at-la-posred-zima-tarsi-mazh-da-ya-izdarzha-s-deteto-snimki/122054 Goreshto.net
Потрес: Дебора се пусна г@ла посред зима, търси мъж да я издържа с детето! (СНИМКИ)

Дебора явно го е закъсала откъм финанси!

Чалга певицата Дебора предприе отчаян ход в търсене на мъж. Тя се пусна почти г@ла в мрежата и то насред най-големия студ, така че фотото определено не е тематично, сезонно и прочие... просто е зарибяващо и стръв за богати балъци.

Както знаем, кариерата на Дебора никога не е била от най-вървежните, а от години насам тя изобщо няма хитове. Последният път, когато медиите нашироко пишеха за нея, беше преди много години, по време на участието й във Вип Брадър.

И тогава обаче зрителите далеч не я харесваха, а я одумваха и се възмущаваха от откровено просташкото й поведение и пиянство, което подобава на казак, но не и на жена. В къщата на Големия брат певицата бе постоянно къркана като едва се държеше на краката си и в крайна сметка напусна формата доста по-рано.

После уж откри любовта и роди дете на същия този мъж, който я заряза малко след раждането. Отдавна певицата се грижи сама за хлапето, но явно парите и по-точно липсата им, я притискат, а и й се иска да живее по-нашироко.

"Затова се прави, конти се, кипри се, че и се съблече дори, барем някой я поиска за жена. Но с нейното поведение и имидж не е сигурно кой би бил този "храбрец", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.