ПОТРЕС: Деси Цонева върти гьобеци, а синът й показва среден пръст!

Деси Цонева сащиса потребителите с това клипче!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-desi-coneva-varti-gyobeci-a-sinat-y-pokazva-sreden-prast/131792 Goreshto.net
ПОТРЕС: Деси Цонева върти гьобеци, а синът й показва среден пръст!

Деси Цонева сащиса потребителите с това клипче!

Деси Цонева си е щура и дива от малка, това го знаем отлично. Дъщерята на покойния водещ Митко Цонев е и с голяма уста, която е готова във всеки момент да изригне и да насмете някого, ако се налага...

Е, не се учудваме тогава на кого се е метнал синът й Янчо, който вече е в пубертета. Тийнейджърът сащиса всички, когато преди ден се появи клипче в нета, на което той показва среден пръст пред очите на всички, в това число и на самата Деси.

На видеото Цонева се е развихрила и се лигави, друсайки кючеци като подканя Янчо да се снима с нея. Като всеки подрастващ обаче, той се муси и се дърпа, а в един момент решава да покаже отношението си още по-категорично и развява съответния пръст пред обектива.

Тогава обаче Десито го вижда и нищо, че е шантава, добре го насмила. Цонева не на шега се скарва на синчето си и го заплашва, че ако тази простащина се повтори, ще отнесе и някой шамар.

Мнозина одобриха напълно реакцията й като смятат, че децата трябва да се държат изкъсо, за да не ти се качат на главата. Освен него, Деси има и по-малка дъщеричка от настоящия си мъж - издателя Явор Стефанов. Двамата все още са като в меден месец и се обичат, въпреки голямата разлика в годините.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.