Потрес: Диона не излиза на среща с мъж, без да си избере... перука! (още за безумието)

Диона премери поне дузина перуки за гаджето!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-diona-ne-izliza-na-sreshta-s-mazh-bez-da-si-izbere-peruka-oshte-za-bezumieto/137139 Goreshto.net
Потрес: Диона не излиза на среща с мъж, без да си избере... перука! (още за безумието)

Диона премери поне дузина перуки за гаджето!

Диона май е лапнала и то сериозно, макар че засега не иска да издава кой е обектът на чувствата й. Чалга дивата, станала известна с "Нурофена" си обаче потресе всички като разкри как се приготвя за важната за нея вечер - срещата с гаджето.

Мнозина ще останат учудени от факта, че Дионка се намърда в магазин за перуки и започна да мери - от всички цветове, всички прически и всички дължини, които се предлагат.

Тя пробва първо руса перука, после мина на права черна коса, след това на огнено червена. Хареса се и с трите май, но се спря задълго на къдрава дълга кафява перука. Тъкмо да я вземе и започна да се чуди. "Офф, той ми беше казал, че харесва естествените жени", спомни си певицата и заряза покупката.

В крайна сметка тя реши да се жертва и да отиде на вечерята със собствената си коса - какво постижение... Всички са в шок от тези й приумици, защото тя си има съвсем нормална коса, която с една читава прическа ще изглежда чудесно.

"Тия кокошки се побъркаха. Ами какво ще стане като си легнат и трябва да свали перуката, лещите, подплънките и прочие изкуствени неща. Да не говорим, че лицата им целите са такива. То вече не знаеш какъв крокодил е била тая, с която излизаш, преди да иде при Ангел Енчев", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.