Потрес: Докато гледа бебето, Сузанита се снима за ОнлиФенс и говори за гърдите си!

Сузанита прекарва все повече време в платформата!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-dokato-gleda-bebeto-suzanita-se-snima-za-onlifens-i-govori-za-gardite-si/125362 Goreshto.net
Потрес: Докато гледа бебето, Сузанита се снима за ОнлиФенс и говори за гърдите си!

Сузанита прекарва все повече време в платформата!

Потрес на потресите! Едва ли някой свързва раждането, майчинството и отглеждането на бебе с... разголени снимки в п*рнографски сайтове. Какъвто всъщност е ОнлиФенс, макар и да се води с няколко идеи по-приличен.

В него от много време насам, се подвизава щерката на Орхан Мурад - Сузанита. Дори напоследък тя е зачестила с присъствието и снимките си в платформата, защото прекарва много време, затворена у дома. Знаем, грижите за бебето изискват отдаденост, но някак си представяме друг вид отдаденост, а не тази по голи цомби пред камерата...

Сузанита заговори и за силиконовите си импланти като обясни, че ги е направила при най-добрия, според нея, пластичен хирург - д-р Йоздемир в Турция. Тя посъветва мацките, които се чудят, да не го правят, а ако имат възможност или си намерят богат спонсор, да хукват точно там.

"Но да ви кажа, ако не сте раждали, или тепърва ще раждате, добре е да си сложите силикона след това. Защото покрай бременността се качват бая килограми, аз лично се освиних с 23 кила. И понеже силиконът ми беше отпреди това, след раждането леко висна", откровена е Сузанита.

Но не казва дали ще предприеме нова интервенция, за да ремонтира балконите си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.