ПОТРЕС: Джулиана Гани втрещи всички с това разкритие за мъжа си!

Джулиана Гани и Теодор Гецов вече са доста време заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-dzhuliana-gani-vtreshti-vsichki-s-tova-razkritie-za-mazha-si/132744 Goreshto.net
ПОТРЕС: Джулиана Гани втрещи всички с това разкритие за мъжа си!

Джулиана Гани и Теодор Гецов вече са доста време заедно!

От доста време вече са заедно Джулиана Гани и Теодор Гецов, колкото и да не им се вярваше на някои хора. Припомняме, че тя се влюби в него скоро след скандалната раздяла с бившия си Илиян Найденов, когото спипа в изневяра и директно му би шута, макар да имаха дете.

Джулката впоследствие роди втори син от Теодор, който е полицай и би трябвало да е корав и опитен мъж, но... Но това, което днес призна за него Гани, шокира всички. А именно, че мъжът й, който не е бебе и се води зрял мъж, не може да я възприеме в образите на мъже, които изиграва в "Капките". И дори не искал да се доближи до нея, ако е дегизирана.

"Като ме видя в мъжки образ, Теодор дори ми отказа да се снимаме заедно, а аз го помолих. Каза ми: "Ааа, не! Няма да стане, браточка! Няма да те барам за тая брада", смее се Джулиана. И казва, че работата в шоуто е адски натоварваща и изтощителна, но много й допада.

Колкото до слуховете, че се заигравала с Иво Аръков, силиконката твърдо отрече и добави, че я свързват и с Геро, и с кого ли още не. "Скоро и с Панайот Панайотов и Наско от Б.Т.Р. ще ме гаджосат, но съм свикнала. Това са много свестни хора, които си имат семейства и любими, а в предаването всички гледаме само работата си, нищо друго", казва Гани.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.