ПОТРЕС! Ергенката Джия зарязана от гаджето, тръгна да си търси мъж по брутален начин! (ВИЖ ТУК)

Джия явно толкова си може, но се напъва!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-ergenkata-dzhiya-zaryazana-ot-gadzheto-tragna-da-si-tarsi-mazh-po-brutalen-nachin-vizh-tuk/139384 Goreshto.net
ПОТРЕС! Ергенката Джия зарязана от гаджето, тръгна да си търси мъж по брутален начин! (ВИЖ ТУК)

Джия явно толкова си може, но се напъва!

Ергенката Джия, позната от сезона с Евгени Генчев, не спира да се излага. Наричаме я ергенката, а не чалга певицата, защото преди риалити формата никой в бранша не беше и чувал за нея. Кофтито е, че и след него тя кариера в поп фолка не видя.

Може би затова й е хрумнало да вземе микрофона и да хукне да се излага из столичните улици като се прави на репортер. Джия шокира всички като се изтипоса насред централна улица и започна да спира млади мъже с въпроса какъв размер са.

А де?! Заинтересувала се нашата колко са надарени откъм... тя си знае откъм какво. Безумният й въпрос обаче, разбираемо, се прие от момчетата в основния му смисъл и неколцина й отговориха, че са XL размер - естествено, със смях.

А Джия се направи на притеснена и засрамена, щото, видиш ли, тя имала предвид размера на обувките. Ами като си имала това предвид, сливи ли имаше в устата, че да го уточниш бе, Джийке?! Или по-скоро налазваше нацепени младоци с идеята за свалка...

Говори се, че гаджето й, което тя показваше гордо в нета, още преди месеци й било шута и певачката останала на сухо. "Хубавичка е мацката, но страшно тъпа. На човек му писва след два-три тека", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

Чоко

1 month before

ще я думкаме тая котарана

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.