Потрес: Ергенката Габи, която не знае какво е АЕЦ, стана водеща! (пияни зрители я попиляват)

Габи от първия сезон на "Ергенът" стана водеща в кабеларка!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-ergenkata-gabi-koyato-ne-znae-kakvo-e-aec-stana-vodeshta-piyani-zriteli-ya-popilyavat/124974 Goreshto.net
Потрес: Ергенката Габи, която не знае какво е АЕЦ, стана водеща! (пияни зрители я попиляват)

Габи от първия сезон на "Ергенът" стана водеща в кабеларка!

Телевизионна водеща стана не коя да е, а Габи от първия сезон на "Ергенът". Да, да, правилно четете - същото онова Габи от Сливница, което не знаеше какво означава АЕЦ и което втрещи с глупостта си, както зрителите, така и самият Виктор Стоянов. Въпросният не само не я целуна дори веднъж, а се чудеше как по-скоро да й връчи червения картон и да затръшне вратата зад гърба й.

Днес същото Габи е водеща. Е, разбира се, в малка кабеларка, то къде другаде да я вземат, но според зрителите пак й е много. Габито води вечерно музикално предаване, в което единственото, което трябва да прави, е да разговаря със зрителите по телефона и да записва желанията им за песен и поздрав. Както виждаме, за това не се иска нито много ум, нито диплома от университет.

И блондинката се напъва, опитва, усилено пише на листовете пред нея, за да не забрави поздрав и да се изложи. Не й е обаче много лесно, защото повечето от "клиентите" й се обаждат солидно почерпени, вероятно след погълнати кило и канче... а думите, които й отправят в ефир, са меко казано смущаващи.

Най-наквасените дори правят мръсни предложения на блондинката, а има и такива, които грубо я обиждат. При все, че Габриела се показа сама като крайно елементарна и меркантилна в "Ергенът", надали се надява да се отнасят с нея като с Кейт Мидълтън, но... все пак е жена и не заслужава подобни гнусотии, при това публично.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.