Потрес: Ето защо бащата на Виктор Стоянов се отказал от него!

Бащата на Виктор Стоянов се отказал от него, когато бил на 15!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-eto-zashto-bashtata-na-viktor-stoyanov-se-otkazal-ot-nego/113678 Goreshto.net
Потрес: Ето защо бащата на Виктор Стоянов се отказал от него!

Бащата на Виктор Стоянов се отказал от него, когато бил на 15!

Когато Виктор Стоянов бил само на 15 години, родният му баща се отказал от него. Но напълно сериозно - отрекъл се от сина си, защото признал, че не може да го търпи повече.

Признанието направи самият Ерген номер 1, като разказа, че всичко се случило заради момиче. Момиче от Русе, по което бил луд от любов. Тя също била на 15 години като него по онова време и била щерка на треньора му по гребане.

"Запознахме се на един лагер, на който беше дошла с баща си и веднага я харесах. Абе, какво ти харесване, направо си откачих от любов. Всъщност това ми беше и първото истинско влюбване. Тогава обаче имахме само няколко часа, а после продължихме да си говорим по телефоните", казва Стоянов.

Стигнало се дотам, че от умопомрачението си по нея той започнал постоянно да пътува до Русе с влак, само и само да се видят и да са заедно за уикенда. "По седем-осем часа пътувах по влакове, за да я зърна за ден-два. Лудост си беше, но като се връщах вкъщи, бях на осмото небе. Е, баща ми обаче не беше там. Той търпя, търпя, опита се да ми обясни, че върша глупости и да си седна на Д-то, но аз не слушах. Толкова се изнерви, че ми заяви, че се отказва от мен", смее се Виктор.

Явно обаче времето му е повлияло, защото отдавна не е така романтичен. Дори обратното - след края на последната си връзка с Мария Тарашманова, той се държи така, все едно тя не съществува.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.