ПОТРЕС: Гришо й би шута, заради шавливата Мадалина, а Лолита го прибра обратно!

Гришо и Лолита пак са заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-grisho-y-bi-shuta-zaradi-shavlivata-madalina-a-lolita-go-pribra-obratno/128979 Goreshto.net
ПОТРЕС: Гришо й би шута, заради шавливата Мадалина, а Лолита го прибра обратно!

Гришо и Лолита пак са заедно!

Кой да предположи, че дъщеря на олигарх, желана от сума ти мъже по цял свят, ще се сложи в ролята на "изтривалка"?! Да, да, точно това имаме предвид за Лолита Османова, която е простила на наш Гришо и си го е прибрала. Срам и позор!

Това, че Григор е българин и ние си го обичаме като най-добрия ни тенисист, изобщо не означава, че не е тежък женкар и че постъпи крайно долно с Лолита. Както знаем, двамата имаха сериозна връзка около две години, след което обаче Димитров й би шута зверски.

И защо го направи?! Защото срещна въртиопашката Мадалина Ганеа и много му се щеше да се "начеше" с нея. След като Григор я заряза, Лолита бе изпаднала в криза за доста време, но после май се посъвзе. Гришо пък видя каква евтина шантонерка е румънката и хоп - поиска прошка от кротката и скромна Османова. Която взе, че му я даде.

Потребители в мрежите са в шок и не спират да хулят Лолита, че сама дава поводи на Григор да я нарани отново. "Как може да го прибереш?! Свършиха ли се мъжете?! Ако си мислиш, че ще го промениш, жестоко се лъжеш", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.