Потрес!! Какво се е случило с Антония Петрова, че не прилича на себе си?! (СНИМКИ)

Антония Петрова хвърли всички в шок!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-kakvo-se-e-sluchilo-s-antoniya-petrova-che-ne-prilicha-na-sebe-si-snimki/120286 Goreshto.net
Потрес!! Какво се е случило с Антония Петрова, че не прилича на себе си?! (СНИМКИ)

Антония Петрова хвърли всички в шок!

В тотален шок хвърли всички бившата миска Антония Петрова. И то дотам, че потребителите се разделиха основно на два лагера - едните са убедени, че визията й е такава, заради отминалия вече Хелоуин, а други, че нещо страшно я е разстроило, та да се докара така.

Де факто Антония наистина е променена, много променена, но това било специална фотосесия, за която тя се съгласила. Идеята е да я представят в различна от нейната светлина, нещо като бунтарка. Само че вместо бунтарка, на мнозина заприлича на изморена, отчаяна, че дори и депресирана дама.

Най-зле е положението с очите й, които сякаш леко са се разминали с опушения грим и изглеждат като да не е спала цяла седмица. Иначе дрехите са си добре, но физиономията... Ако трябва да сме откровени, предпочитаме предишната й такава.

Иначе, отделно от темата, Петрова се е заела да се прави на инфлуенсър като вече публикува две видеа, в които обяснява и показва рутината си за коса. Тук не може да не й признаем, че природата я е дарила с хубава и гъста коса, така че не се нуждае от екстеншъни.

"Съветвам всички жени да се грижат и да поддържат естествената си коса и да не я тормозят. Което ще рече - ако сте руси, не се правете на брюнетки и обратното. Още повече всекидневно да изправяте къдрави коси или да къдрите прави. Това ще убие красотата на косата ви", обяснява Тоца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.