Потрес! Кали: Шамарила съм синовете ми! (Актрисата вярва, че боят възпитава)

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-kali-shamarila-sam-sinovete-mi-aktrisata-vyarva-che-boyat-vazpitava/51636 Goreshto.net
Потрес! Кали: Шамарила съм синовете ми! (Актрисата вярва, че боят възпитава)

Кали разкри, че е възпитавала синовете си с бой

Певицата Кали е убедена, че боят възпитава и затова не се притеснявала да го прилага върху синовете си. Най-много шамари изял най-големия син Жоро, но и средният Марк опитал от тях. Третото й дете обаче минало без този образователен метод, защото било много послушно и ученолюбиво. Тя не се притеснява да признае, че вярва в силата на боя и без притеснения признава, че е шамарила наследниците си с каквото й попадне под ръка. В интервю за предаването „Преди обед“ тя призна още, че ковидът донесъл ползи, най-вече за природата с приземяването на самолетите и изчистването на околната среда. В личен план била доволна, че й останало много време с децата, за да ги наблюдава как учат. Марк, който сега ще бъде пети клас, не търпял да му казват какво да прави и не харесвал много училището. [caption id="attachment_18832" align="alignnone" width="290"] Снимка: Фейсбук[/caption] Той бил в математическа паралелка и майка му призна, че нищо не разбира от материята. Големият й син Жоро завършил техникум у нас, рисувал и пишел рап, но също не обичал да учи и в Лондон разбрал, че няма как да успее без диплом. В момента той работи в строителството във Великобритания и влачи тухли и бетон по новите сгради. Младежът се научил да готви дори по-добре от майка си, похвали се Кали. Младият мъж разчувствал родителката си, като преди броени дни пратил букет с картичка, за да й благодари, че точно тя е негова майка. Тя продължава ударно обучението си като борсов посредник, защото смята, че вече е твърде възрастна да пее по сцените по гащи, пише hotnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.