Потрес: Криско излиза в пенсия на 35 години, сложи край на участията си! (жена му го накара)

Криско има по едно участие на месец, което е нищо!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-krisko-izliza-v-pensiya-na-35-godini-slozhi-kray-na-uchastiyata-si-zhena-mu-go-nakara/129112 Goreshto.net
Потрес: Криско излиза в пенсия на 35 години, сложи край на участията си! (жена му го накара)

Криско има по едно участие на месец, което е нищо!

Хитмейкърът Криско, който беше във вихъра си, а рейтингът му чупеше рекорди само допреди няколко лета, е решил да се пенсионира. Рапърът излиза в пенсия едва на 35 години, което шокира всичките му фенове.

Добре де, майтапът за пенсията настрана, но наистина Талев е разредил участията си повече от критичния минимум. От месеци вече, да не кажем от близо година, той прави по едно участие за цял месец, което е абсолютно нищо.

Да не говорим откога не сме му виждали физиономията по телевизията, докато по-рано той изникваше отвсякъде - предавания, формати, интервюта. А сега обаче нищо. Явно Криско е решил, че е направил доста пари и може да си мързелува на воля и да си гледа живота.

Има обаче и друго - близки до него разкриха, че половинката му Цвети Петрова на няколко пъти заплашвала да го напусне, ако не намали работата си и не й обръща повече внимание.

"Това го накара да се замисли и да си промени приоритетите, а оттам и графика. Той не иска да губи Цветелина, защото я обича, а и иска стабилно семейство за децата си. Сега се надява тя да е доволна като спря участията и я води по пътешествия - последно чак на Малдивите я закара, какво повече може да иска една жена?!", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.