Потрес: Маги Сидеров се превърна в мъж! (манията по фитнеса й причини това)

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-magi-siderov-se-prevarna-v-mazh-maniyata-po-fitnesa-y-prichini-tova/46963 Goreshto.net
Потрес: Маги Сидеров се превърна в мъж! (манията по фитнеса й причини това)

Маги Сидеров с крака на нацепен батка, нищо женствено!

Маги Желязкова, пардон – Маги Сидерова (тя постоянно протестира ако случайно някой я назове с първата й фамилия по мъж) се превърна в нещо, което трудно бихме могли да наречем жена. И определено невъзможно да наречем нежна и грациозна жена, въпреки че е слаба и има идеалното тегло.

Причината я виждате и сами, може би от самолет. Маги Сидеров така се е оляла с манията си по фитнеса, тежестите и прочие, че е направила тяло на атлет, само че с топки – сиреч мъж. Последното й фото потресе мнозина в нета, защото на него тя е с наистина мъжка фигура. Особено видно е това в краката й, обути в къси панталонки.

Бедрата на Маги са стегнати и то дори прекалено, но са толкова мускулести и набити, че ако кадърът е отрязан и се виждат само краката, надали някой ще предположи, че са на жена. Почти същото е положението и с ръцете й, които са кокал и мускул, но без типичната женственост.

Invalid domain: googleusercontent.com
“Явно тя си се харесва така, а и напоследък това е някаква мода. Помним, че Златка Димитрова също се беше докарала като нацепен батка, но май напоследък й дойде акълът и започна да я кара само на аеробика. Ами грозно е другото”, коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.