ПОТРЕС: Мара Отварачката се възбуди в заведение, щръкнаха й... (ШОК СНИМКИ)

Мара Отварачката предизвика скандали в бара!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-mara-otvarachkata-se-vazbudi-v-zavedenie-shtraknaha-y-shok-snimki/137864 Goreshto.net
ПОТРЕС: Мара Отварачката се възбуди в заведение, щръкнаха й... (ШОК СНИМКИ)

Мара Отварачката предизвика скандали в бара!

Мара Отварачката си е Мара Отварачката и това е, няма да се промени. Дребната заралийка отлично знае, че ако не може да предизвика интереса на масите с гласа си, какъвто тя очевидно няма - не и нещо уникално и прелестно като на колежката й Десислава например, то ще го предизвика с евтини и пошли номерца.

Като коронният й номер да излиза на сцената на участията си без бельо. Марчето има наблъскан силикон в пазвата, който да й държи бомбите нагоре, така че не се харчи за сутиени. А и какво й пука дали публиката ще се скандализира от вида й, както се случи в Пловдив.

Мария беше на участие и се бе барнала в супер разголена дълга жълта рокля - или "лятна жълта рокля", както би й запял Веско Маринов... Изведнъж всички видяха как певачката се е възбудила, кой знае от кого или какво... и зърната й щръкнаха така, че аха да съдерат плата на роклето.

Гледката беше на разположение доста време, явно Марчето се възбуждаше от мъжките погледи върху тялото си, но това доведе до скандали. Имаше момичета, които скочиха с викове на гаджетата си, побеснели от това, че гледат циците на Мара. Две мацки си тръгнаха, а приятелите им останаха в клуба, за да продължат да се "задоволяват мислено"... И като цяло поведението на Марийка отново беше пълен потрес.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.