Потрес: Мони Зенгинер от "Ергенът" се сдуши с Кобилкина, двете бълват глупости на килограм!

Мони Зенгинер започна да дава уроци с Кобилкина!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-moni-zenginer-ot-ergenat-se-sdushi-s-kobilkina-dvete-balvat-gluposti-na-kilogram/115691 Goreshto.net
Потрес: Мони Зенгинер от "Ергенът" се сдуши с Кобилкина, двете бълват глупости на килограм!

Мони Зенгинер започна да дава уроци с Кобилкина!

Наталия Кобилкина се събра не с коя да е, а с пластмасовата Мони Зенгинер от "Ергенът". Двете се надпреварват да дрънкат глупости в един семинар, посветен на Барби истерията. Разбира се, целта е една - да оскубят колкото се може повече наивни патки и да им вземат парите, като ги "научат" как се съблазняват мъже като Барби.

Рускинята тотално си противоречи с други свои курсове като тук разправя как силните и успешни мъже били омагьосани и запленени от жените с изкуствени мигли, устни, бюстове и прочие... И, разбира се, показва пластмасата Мони, която е копие на надуваема кукла.

Потребителите обаче далеч не са чак толкова изпростели и направиха и двете на нищо. Те самите попитаха Кобилкина защо, след като е толкова уверена в това, което говори, не се е направила на копие на силиконово чучело?! Има парите, може да си го позволи...

"Отлично знаеш защо, Наталке, нали?! Защото никой адекватен, умен и известен мъж не си взима такова плашило за жена. Правят го само селските пръчове с пари. И престани да заблуждаваш наивните жени и младите момичета, защото всичко се връща", коментират под постовете им в нета.

Любопитно е докъде ще стигнат в простотията си двете и какво ново ще измисли Кобилкина?! А, да, вярно - всичко зависи от новата мания, която ще предизвика Холивуд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.