Потрес: Ричи Тъпото се похвали, че превърнал княгиня Калина в "киборг"! (СНИМКИ)

Княгиня Калина направи огромна грешка с Ричард Величков!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-richi-tapoto-se-pohvali-che-prevarnal-knyaginya-kalina-v-kiborg-snimki/136534 Goreshto.net
Потрес: Ричи Тъпото се похвали, че превърнал княгиня Калина в "киборг"! (СНИМКИ)

Княгиня Калина направи огромна грешка с Ричард Величков!

Преди седмици публичната поява на княгиня Калина не просто разтърси мрежата и медиите, а направо ги взриви. Причината беше не лицето, за което знаем, че е резултат от сериозни стоматологични и костни проблеми, а тялото й. Тялото на Калина, което е в пъти по-мъжко от това на съпруга й Китин Муньос.

Да, добре е да се тренира и да имаш оформени мускули, но не се намери и един човек, било то мъж или жена, който да определи фигурата на княгинята за красива. Калина е толкова "напомпана", че буквално прилича на киборгите от филмите, коментират масово и до днес в мрежата.

И изведнъж - изненадааа... Кой смятате, се намеси и се похвали, че бил "изваял" княжеското тяло?! Самият Ричард Величков или Ричи Тъпото, познато ни от Вип Брадър навремето.

Ричито пусна общ фотос с Калина и заяви, че когато имаш цел и тренираш като хората, това са резултатите. Пълен леш и груба грешка! След подобно изказване вече хиляди хора ще ги е страх да влязат във фитнес зала, предрекоха зевзеци.

Как и защо Калина се е оставила да бъде примамена от Величков, който навремето беше санкциониран и за продажбата на опасни хапчета за отслабване, не е ясно. Ясно е обаче, че трябва да го смени моментално.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.