Потрес: Стефан призна, че с Гала са в "семейно задръстване", а тя го глези като слугиня!

Гала определено е по-влюбената от двамата!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-stefan-prizna-che-s-gala-sa-v-semeyno-zadrastvane-a-tya-go-glezi-kato-sluginya/131868 Goreshto.net
Потрес: Стефан призна, че с Гала са в "семейно задръстване", а тя го глези като слугиня!

Гала определено е по-влюбената от двамата!

Гала и Стефан Николов са заедно вече дълги години, но както се видя отлично навремето в Брадъра, така и днес стана ясно, че от двамата по-влюбената, всеотдайната и раздаващата се е тя.

Дали причината е в това, че Стефан Николов е доста по-млад от водещата и нея я е страх да не си намери млада любовница, но блондинката не спира да го глези и да му угажда, досущ като слугиня.

Стефан Николов беше рожденик, навърши 47 години, но вместо нещо готино, той публикува странен пост в нета навръх празника си. Николов написа, че с Гала били в задръстване (нямаше предвид буквално), но скоро щяло да премине и да си прекарат чудесно. Е, отнемай къде после добави, че водещата на "На кафе" е специалният човек в неговия живот, а той отварял нова глава от томчето си...

Има си хас да не е най-специалният човек блондинката, която не само на ръце го носи, а и му плаща всички масрафи, че и къща му вдигна. Знаем, че винаги Стефан е бил бутан от Гала - и в кариерата, и финансово, и всякак. Покрай нея той доби много полезни познанства и връзки, а и си живее като цар.

На всичко отгоре водещата обяви, че бърза да свърши предаването си, за да хукне през глава да пазарува и да му прави торта. И това ако не е мъж късметлия, здраве!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.