Потрес в ефир: Асен Блатечки шокира всички с тези думи!

Асен Блатечки ще прекара лятото на море и репетиции!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-v-efir-asen-blatechki-shokira-vsichki-s-tezi-dumi/137093 Goreshto.net
Потрес в ефир: Асен Блатечки шокира всички с тези думи!

Асен Блатечки ще прекара лятото на море и репетиции!

Асен Блатечки от доста време насам е щастлив. И не просто щастлив, той направо се носи на крилете на неслучвала му се досега любов. И може би затова гледа с "розови очила" на всичко, не само на половинката си Елеонора Янакиева.

Днес в ефир мачото на родното кино "застреля" хиляди зрители с изказването си, че видиш ли, в момента в България се живеело в пъти по-хубаво, отколкото през 90-те години.

"Ами да, така е. Трудно е да го осъзнаем и да направим реално сравнение, защото постоянно живеем тук. Но като излезеш навън, разгледаш малко света и особено Европа, а после се върнеш, тогава разбираш, че наистина е така", казва Блатечки. На което обаче много зрители в мрежата реагираха с недоволство.

"Лесно му е на него, дето взима пари отвсякъде. Хайде да слезе малко на земята и да погледне как живее редовият българин в държава, която вече сума време едно нормално правителство не може да състави", гневят се хора в нета.

Иначе актьорът заяви, че лятото няма да снима нови филми, а ще репетира и ще забегне за дълго време на морето. Разбира се, в компанията на Елеонора Янакиева и на сина си Борил, който е при него, докато Диляна Попова снима новото риалити "Островът на 100-те гривни".

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.