Потрес: Ваня Щерева храни гостите си с остатъци, даде на Катето Евро мухлясал хляб!

Ваня Щерева определено не е домакиня за пример!

https://goreshto.net/shoubiznes/potres-vanya-shtereva-hrani-gostite-si-s-ostataci-dade-na-kateto-evro-muhlyasal-hlyab/130676 Goreshto.net
Потрес: Ваня Щерева храни гостите си с остатъци, даде на Катето Евро мухлясал хляб!

Ваня Щерева определено не е домакиня за пример!

Откакто се зае да се показва постоянно в мрежите и да се прави на младо и горещо гадже, Ваня Щерева съвсем се олаби в домакинството и особено в посрещането на гости. Писателката и сценарист далеч не е от най-бедните и може да си позволи да купи някакви вкусотийки, когато знае, че ще посреща приятели, но очевидно е станала и стисната.

Мрежата остана потресена от това, което видя на трапезата й, когато преди дни в дома й гостуваше Катето Евро. Знаем, че двете са големи дружки и често се събират на сладки раздумки, но... За посрещането на Катето, Ваня Щерева се беше приготвила с... мухлясал хляб.

"Ох, този хляб ми е стар и е хванал леко мухълче, но сега ще го изчегъртам с ножа. Ще го ядеш ли после?!", пита Щерева, а Еврото гледа и избухва в смях. Освен този хлебец, на масата се виждат само калпаво направени яйца на очи, малко чери доматки, някое и друго резенче краставица и препечени филийки.

Актрисата не се поколеба да се избъзика, че трапезата на писателката е доста минималистична, а Ваня обаче я контрира като заяви, че тя така се хранела - минималистично, за да бъде слаба и в топ форма.

Както знаем, Ваня Щерева отдавна задява много по-млади от нея момчета, така че задължително трябва да пази поне фигурата си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.