Потресаваща гледка: Камелия изплаши с горна устна! Като ужилена от оса е!

Камелия и Цветин имат двоен празник днес!

https://goreshto.net/shoubiznes/potresavashta-gledka-kameliya-izplashi-s-gorna-ustna-kato-uzhilena-ot-osa-e/132762 Goreshto.net
Потресаваща гледка: Камелия изплаши с горна устна! Като ужилена от оса е!

Камелия и Цветин имат двоен празник днес!

Двоен празник празнуват днес, на Цветница, Камелия и Цветин, чиито имена са цветни и пъстри... Такъв е и животът им заедно вече цели 20 години като нито за миг любовта им не се е разколебавала и това е видно за всички. Дори нещо повече - двойката е една от малкото, за които никой нищо не шушука, не измисля, не злослови, което е повече от показателно.

Тъкмо това е и поводът мнозина да се питат какво й става на Камелия и с какви личностни проблеми се бори, че се е пристрастила до такава степен към пластичните интервенции.

Певицата започна яко да блъска и да реже по себе си, откакто прехвърли 50-така. Първо започна с тежката артилерия и си отряза носа, правейки го по-малък и чип. После дойде ред на филърите, ботокса, скулите, брадичката и... воала - устните.

Само че с устните не само не й се е получило, но резултатът е като гротеска, според мненията на огромна част от хората в мрежата. Днес Ками пусна снимка от Цветница с Цветин и всички хлъцнаха - горната й джука е двойна на долната и все едно е ужилена от оса.

"Ако наистина някое насекомо не те е "бацнало" по муцуната, верно ли си платила пари за тая гавра?!", сащисани са дори нейни почитатели.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.