Потресаващо: Андреа призна защо реве като магаре в мрежите!

Андреа не пропуска начин да влезе на хората в устите!

https://goreshto.net/shoubiznes/potresavashto-andrea-prizna-zashto-reve-kato-magare-v-mrezhite/117395 Goreshto.net
Потресаващо: Андреа призна защо реве като магаре в мрежите!

Андреа не пропуска начин да влезе на хората в устите!

Това като ти залезе кариерата, а драпаш да си "звЕзда", хич не е лесно. Чудиш се какви тъпотии да измислиш, само и само да си на хората (и особено на медиите) в устите. Да, говорим за Андреа, която преди дни спретна поредната си простотия - показа се цивреща в нета, но дори не рева на български, а рева на английски, че да е по-загадъчна вероятно...

Е, загадъчна не стана, феновете отново се посмяха, но понеже се предполагаше, че сълзите на чалгарката са заради Кобрата, тя реши да обясни. Ами, не било така. Не ревяла Андреа за бившия си Кубрат Пулев, ревяла за... Златка Райкова.

Преди да си помислим, че е сменила резбата, тя уточни, че не успяла да отиде на сватбата на Златито и затова се разтресла публично в нета. Цирк и половина, бате, ама това е то...

Андреа обясни, че била по същото време в Словения, не успяла да се прибере и ей на - отървала венчавката. Тя присъстваше на моминското парти на Златка, но друго си е да те видят и на сватбата.

Като не стана - рев, рев на кило, че пак да хванеш пет минутки слава... Потребителите буквално са потресени от простотиите на певицата, която за енти път се излага в мрежата. "Ако не е фотошоп, ще са истерии, как не й омръзна, бе", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.