Повярва си, че е "най" и го свалиха на земята: Ето как Борислав отмъкна гаджето на "мачото" Виктор Стоянов! (СНИМКИ)

Виктор Стоянов и Мария Тарашманова имаха бурна връзка!

https://goreshto.net/shoubiznes/povyarva-si-che-e-nay-i-go-svaliha-na-zemyata-eto-kak-borislav-otmakna-gadzheto-na-machoto-viktor-stoyanov-snimki/126508 Goreshto.net
Повярва си, че е "най" и го свалиха на земята: Ето как Борислав отмъкна гаджето на "мачото" Виктор Стоянов! (СНИМКИ)

Виктор Стоянов и Мария Тарашманова имаха бурна връзка!

Първият ерген Виктор Стоянов толкова дълго беше под светлините на прожекторите и толкова напъваше за слава, че в крайна сметка си повярва. Той се взе за "по-по-най", за женски блян и най-неустоимия мъж на планетата, едва ли не... И стигна дотам, че да смята, че приятелката му Мария Тарашманова му е даденост, в кърпа вързана.

Е, тя обаче ловко се "развърза" и остави ергенът с пръст в устата. По време на участието си в "Черешката на тортата" той призна, че още я обича и че е направил много грешки, които тя дълго време е прощавала. Но кой знае защо забрави да спомене, че Мария от няколко месеца е силно влюбена и обвързана с друг мъж.

Да, "мачото" Стоянов се оказа победен от съвсем обикновен - телом, мъж на име Борислав Ивчев. Той е компютърен специалист и може да няма плочките по корема на Виктор, но има две неща, които Стоянов не притежава - повече пари и по-добро отношение към жените.

Борислав кара Тарашманова да се чувства щастлива, двамата обикалят по света и отсядат в скъпи хотели, които Виктор не може да си позволи. А най-вече тя се чувства обгрижвана от новия си и не е просто притурка към популярната му персона.

"Така се прави. Лошо е, когато се вземеш за голямата работа. Дано на Виктор му е за урок в бъдещите връзки", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.