Познахме! След като стана за посмешище с годежния си пръстен, Венцислава Тафкова призна: От баща ми е! (ВИЖ ТУК)

Венцислава Тафкова още не може да омотае някого в мрежите си!

https://goreshto.net/shoubiznes/poznahme-sled-kato-stana-za-posmeshishte-s-godezhniya-si-prasten-vencislava-tafkova-prizna-ot-bashta-mi-e-vizh-tuk/116227 Goreshto.net
Познахме! След като стана за посмешище с годежния си пръстен, Венцислава Тафкова призна: От баща ми е! (ВИЖ ТУК)

Венцислава Тафкова още не може да омотае някого в мрежите си!

Смешна, та чак жал да ти стане... Миската Венцислава Тафкова дотолкова се е вманиачила хората да говорят за нея и да бъде "известна", че не осъзнава как се излага жестоко. Всички помним новината за неочаквания й годеж, когато цъфна на стори, навирила демонстративно ръката си с акцент на пръстена.

И след като медиите моментално си измислиха историята за това как тя е получила предложение от приятеля си, който бил световен шампион по ММА, Венцито не обели и дума, за да ги опровергае. Нищо, бе! Нищо. Седя, чете статии за себе си и се радваше колко е "вървежна".

Само дето бившата ни Мис България явно не си даде сметка, че като показваш пръстен, трябва да покажеш и годеник. А такъв при нея липсва. Ние бяхме първите, които заподозряхме, че бижуто е купено с парите на богатия й татко в Пловдив и ето на - оказахме се прави.

Тафкова сама призна преди ден, че действително баща й е подарил пръстена, но не разбирала как и защо всички веднага са решили, че е сгодена. Милата тя... Ами какво да си помислят хората бе, Тафче, след като позираш и го играеш щастливата годеница?! Коя друга е правила същото като теб - никоя.

Колкото до връзката й с мистериозния ММА боец, убедени сме, че тя също е в главите на фантазьорите. Венцислава все още е сама и не може да си намери мъж, просто защото няма кой да я изтърпи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.